ИЗБОРИ ЗА НАРОДНО СЪБРАНИЕ - 11.07.2021г.

Резултати от избори за народни преставители


Разяснителна кампания - ЦИК


Работа с машина в изборния ден


Плакат за гласуване с машина


МЕТОДИЧЕСКИ УКАЗАНИЯ на Централната избирателна комисия по прилагане на Изборния кодекс за секционните избирателни комисии в страната за изборите за народни представители на 11 юли 2021 г. при гласуване със специализирани устройства за машинно гласуване, приети с Решение № 341-НС от 28 юни 2021 г.


МЕТОДИЧЕСКИ УКАЗАНИЯ на Централната избирателна комисия по прилагане на Изборния кодекс за секционните избирателни комисии в страната за изборите за народни представители на 11 юли 2021 г. при гласуване с хартиени бюлетини, приети с Решение № 342-НС от 28 юни 2021 г.


ЗА ГЛАСУВАНЕ С ПОДВИЖНА ИЗБИРАТЕЛНА КУТИЯ В ИЗБОРИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА 11 ЮЛИ 2021 Г. В СЕКЦИЯ ЗА ГЛАСУВАНЕ НА ИЗБИРАТЕЛИ, ПОСТАВЕНИ ПОД ЗАДЪЛЖИТЕЛНА КАРАНТИНА ИЛИ ИЗОЛАЦИЯ, СЪГЛАСНО ЗАКОНА ЗА ЗДРАВЕТО

ЗАЯВЛЕНИЕ за гласуване с подвижна избирателна кутия в избори за народни представители в секция за гласуване на избиратели, поставени под задължителна карантина или задължителна изолация, съгласно Закона за здравето


Съобщение пробно гласуване
график


СЪОБЩЕНИЕ ОБУЧЕНИЕ СИК


СПИСЪК НА ЗАЛИЧЕНИТЕ ЛИЦА от избирателните списъци в изборите за народни представители на 11 юли 2021 г.


Транспортна схема за извозване на изборните материали до СИК по населени места


Гласуване с машина - разяснителен видеоклип


Eлектронни услуги във връзка с провеждането на предстоящите избори


Осигуряване на транспорт и секция за гласуване на избиратели с увредено зрение или със затруднния в придвижването в изборите за народни представители на 11 юли 2021 г.


Указания за провеждане на изборите за народни представители в страната на 11 юли 2021 година, в условията на обявена извънредна епидемична обстановка във връзка с COVID-19


Заповед за определяне на места за поставяне на агирационни материали за кандидатите, партиите, коалициите и инициативните комитети по време на предизборна кампания в изборите за народни представители на 11 юли 2021 г.


Общинска администрация гр. Стражица уведомява всички гласоподаватели, че Секция №2 е с нов адрес: КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА, ул. Дончо Узунов №9 (до сградата на общинска администрация). На място ще има поставени указателни табели.


Срокове и бланки на заявления


ИЗБИРАТЕЛЕН СПИСЪК за произвеждане на избори за народни представители на 11 юли 2021 г.


Покана за консултации за определяне съставите на секционните избирателни комисии


РЕШЕНИЕ № 124-НС София, 26 май 2021 г.
ОТНОСНО: назначаване съставите на СИК в страната за изборите за народни представители на 11 юли 2021 г.


Методическите указания за определяне съставите на СИК на територията на общината и за разпределение на местата в ръководствата на СИК в изборите за народни представители на 11 юли 2021 г. (без съставите на 5-членните СИК и на ПСИК)


Заповед за определяне местата за обявяване на избирателните списъци за провеждане на изборите за Народно събрание, насрочени за 11 юли 2021 г.


Заповед за образуване на избирателни секции в община Стражица, утвърждаване на номерацията и адресите им, със сръзка с организационно-техническа подготовка и обезпечаване на изборите за Народно събрание, насрочени за 11 юли 2021 г.


Указ на президента


Хронограма