ИЗБОРИ ЗА НАРОДНО СЪБРАНИЕ - 11.07.2021г.

Заповед за определяне на места за поставяне на агирационни материали за кандидатите, партиите, коалициите и инициативните комитети по време на предизборна кампания в изборите за народни представители на 11 юли 2021 г.


Общинска администрация гр. Стражица уведомява всички гласоподаватели, че Секция №2 е с нов адрес: КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА, ул. Дончо Узунов №9 (до сградата на общинска администрация). На място ще има поставени указателни табели.


Срокове и бланки на заявления


ИЗБИРАТЕЛЕН СПИСЪК за произвеждане на избори за народни представители на 11 юли 2021 г.


Покана за консултации за определяне съставите на секционните избирателни комисии


РЕШЕНИЕ № 124-НС София, 26 май 2021 г.
ОТНОСНО: назначаване съставите на СИК в страната за изборите за народни представители на 11 юли 2021 г.


Методическите указания за определяне съставите на СИК на територията на общината и за разпределение на местата в ръководствата на СИК в изборите за народни представители на 11 юли 2021 г. (без съставите на 5-членните СИК и на ПСИК)


Заповед за определяне местата за обявяване на избирателните списъци за провеждане на изборите за Народно събрание, насрочени за 11 юли 2021 г.


Заповед за образуване на избирателни секции в община Стражица, утвърждаване на номерацията и адресите им, със сръзка с организационно-техническа подготовка и обезпечаване на изборите за Народно събрание, насрочени за 11 юли 2021 г.


Указ на президента


Хронограма